PRIVACYVERKLARING

Vintagexplosion.com, gevestigd aan oosterlaan 2 9773TE Wetsinge, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens door dit bedrijf, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Richard en Inge Palmans zijn de verantwoordelijken Functionaris Gegevensbescherming van dit bedrijf.

Contactgegevens:

Webwinkel: https://www.vintagexplosion.com
E-mail: info@vintagexplosion.com
KvK handelnr. 56947828
BTWnr: NL 852374100B01

1. Persoonsgegevens die wij verwerken

Vintagexplosion.com verwerkt persoonsgegevens. Indien je gebruik maakt van onze webwinkel verstrek je ons een aantal persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor een correcte bedrijfsadministratie.
Daartoe verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam,
  • Adresgegevens,
  • Land,
  • Telefoonnummer,
  • E-mailadres,
  • IBAN,
  • Voor zakelijke contacten: KvK registratie en btw-nummer.

2. Waarom vragen wij persoonsgegevens?

Vintagexplosion.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verwerken van bestellingen en betalingen,
  • Leveren van producten,
  • Verzenden van nieuwsbrieven en aanbiedingen,
  • Wanneer hiertoe een wettelijke plicht bestaat.

3. Bewaartermijn

Vintagexplosion.com zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de dienstverlening te waarborgen.
De bewaartermijn is maximaal zeven jaar, gerekend vanaf de datum van de bestelling, tenzij een wettelijke verplichting een andere bewaartermijn voorschrijft.
Het e-mail adres, betreft het versturen van de nieuwsbrief, bewaren we totdat je je weer afmeldt.
Bij iedere nieuwsbrief die we je sturen zit een mogelijkheid om je weer af te melden.

4. Delen van gegevens

Vintagexplosion.com verstrekt verzamelde gegevens uitsluitend aan derden wanneer dit noodzakelijk wordt geacht voor de onbelemmerde uitvoering van de dienstverlening of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Je gegevens worden gedeeld met de volgende organisaties:

  • Mijnwebwinkel, voor het plaatsen van een order en het versturen van een bericht
  • Mollie, voor het verwerken van Ideal en Bancontact betalingen,
  • ​Paypal, voor het verwerken van betalingen,
  • My Parcel, voor het verwerken van postpakketten,
  • De Belastingdienst, vanwege een wettelijke plicht.

5. Cookies en websitegebruik

De webwinkel van Vintagexplosion.com gebruiken uitsluitend technische en functionele cookies.
Een “cookie” is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan mijn websites wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.

6. Social Media

Vintagexplosion.com maakt gebruik van social media om je op de hoogte te houden van de nieuwste producten en acties.
Je kunt ons volgen op Facebook, Twitter en Instagram.
Aan het gebruik van social media zijn geen voorwaarden vanuit Vintagexplosion.com verbonden, maar wel ga je akkoord met de voorwaarden van het social media platform.

7. Links naar andere websites

Vintagexplosion.com heeft een link met Google; google analytics (om info te krijgen over de hoeveelheid actieve gebruikers, gemiddelde tijd van de bezoeker, het leren kennen van de doelgroep)
Onze website bevat ook links naar andere websites, zoals Facebook (de "like" knop), Twitter en Instagram.
Deze privacyverklaring geldt alleen voor onze website en wij raden je aan de privacyverklaring van de websites waarnaar verwezen wordt ook te raadplegen.

8. Inzage, wijzigen, blokkeren en verwijdering van jouw gegevens

Als je jouw persoonsgegevens in wilt zien, wilt laten wijzigen, blokkeren of deze wilt laten verwijderen, kun je contact opnemen met ons via:

Vintagexplosion.com
Oosterlaan 2
9773TE Wetsinge
​Nederland
E-mail: info@vintagexplosion.com

Om misbruik te voorkomen zullen we je vragen om bepaalde bij ons bekende gegevens te verstrekken, zodat wij kunnen controleren of jij inderdaad degene bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren.
Ook kunnen wij je vragen om je te identificeren.
​Binnen 4 weken zal de wijziging, verwijdering verwerkt zijn

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens.
Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

9. Beveiliging

Vintagexplosion.com neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking.
Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -


Wanneer het vermoeden bestaat dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik van door ons vastgelegde gegevens, neem dan contact op via info@vintagexplosion.com
 

© 2009 - 2018 vintagexplosion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.